donderdag 11 december 2014

SCHERP GEPRIJSDE ROLDISPLAY

Een scherp geprijsde roldisplay met behoud van kwaliteit is ook voor u bereikbaar, ga daarvoor naar  www.reclameklik.nl Door onze volumecontracten is uw inkoop extra interessant. De Roldisplays van Reclameklik voor uw promotie zijn samengesteld uit een stabiel en glad afgewerkt aluminium behuizing. Het toegepaste oprolmechanisme is van hoogwaardige kwaliteit, dit in tegenstelling tot sommige kollega-concurrenten. Hierdoor is de roldisplay keer op keer te gebruiken zonder dat de veer het af laat weten (zoals bij goedkopere type roldisplays). Wij printen uw reclameuiting altijd in hoge resolutie op 510 grams stabiel kunststof. De roldisplays van Reclameklik zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. U kunt zelfs een roldisplay van 200 cm x 300 cm laten produceren. Kijk maar eens op de site van www.reclameklik.nl Jack Bastiaansen helpt u graag met advies of een offerte op maat.
                                          Klik hier voor de volledige blog over roldisplays

dinsdag 11 november 2014

VOORDELIGE MEGA ROLL UP DISPLAY VOOR UW PROMOTIE

Vanaf nu is het ook voor u mogelijk om uw bedrijf of non profit instelling op een voordelige wijze te presenteren. Reclameklik produceert voor uw groei een uitgebreid assortiment voordelige kwalitatief hoogwaardige roll up displays t/m 200 cm x 300 cm. Door het toepassen van onze mega roll up display bespaart u op uw kosten t.o.v. een dure pop up wand. Reclameklik werkt uitsluitend met de beste mensen, machines en materialen hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Door onze volumeprijzen zijn uw inkoopprijzen extra interessant. Dit voordeel voor aanschaf van uw mega rollup display geven wij rechtstreeks aan u door. Ook is het mogelijk voor uw extra exposure om 2 mega roll up displays naast elkaar te zetten. Hierdoor komt uw bedrijf of non profit instelling nog beter in the picture. Jack Bastiaansen van Reclameklik denkt graag met u mee, contact Jack vrijblijvend. Uw groei is onze passie!

vrijdag 17 oktober 2014

POP UP TEXTIELWAND, TEXTIELDISPLAY

I.p.v. een roll up display kunt u nu ook makkelijk en snel een grotere pop up textiel display opbouwen. De basis bestaat uit een scharnierend pop up frame dat eenvoudig uit en in elkaar te vouwen is. Om het gehele pop up frame wordt een hr beprint doek bevestigd en eenvoudig met een rits dichtgemaakt. Wij zijn blij met de innovatieprijs voor deze bijzondere pop up display. Dit pop up display syteem is het meest lichte en meest duurzame systeem dat er binnen de markt te koop is. Daarbij komt ook nog dat dit pop up display systeem het snelst op en af te bouwen is. Het Pop up display wordt geleverd inclusief 2 krachtige HR spots en een handige transportkoffer. Denk qua toepasingen aan uw showroom, ontvangsthal, beurs of congres. In tegenstelling tot andere pop up systemen is het textiel uit 1 stuk vervaardigd. Hierdoor heeft u geen last van hinderlijke naden en banen die op den duur gaan loslaten. Jack Bastiaansen van reclameinnovatie.nl helpt u graag.      

zaterdag 13 september 2014

ROLL UP BANNERS: KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Het is gedaan met de bolstaande roll up banners voorzien van een lage resolutie fullcolorprint en een instabiele cassette.Reclameklik biedt als enige aanbieder binnen de markt, stabiele, kleurechte kwaliteit-roldisplays aan voor een uiterst scherpe prijs!  Onze rollup-displays zijn kleurecht op hoge resolutie geprint op 510 grams extra dik banner-materiaal,inclusief gratis tas! De afmeting van de roll up display is 80 cm x 200 cm. De cassette is van een goede stevige kwaliteit, 2,5 kg zwaar (sinds kort) voorzien van 2 voetjes i.p.v. 1 voor extra stabiliteit. Het oprolmechanisme is altijd op goede sterkte en u krijgt van ons dan ook 1 jaar garantie op de cassette.! Heeft u zelf geen ontwerp en/of aanleverspecificaties dan kunnen wij u in contact brengen met een ervaren ontwerpburo. Uw vragen zijn altijd welkom. Jack Bastiaansen van reclameklik helpt u graag.



zondag 17 augustus 2014

POP UP WAND I.P.V. ROLL UP DISPLAY

Indien u wat grootser uw bedrijf of non profit instelling wilt presenteren kunt u i.p.v. een roll up display presenteren met een inklapbare pop up wand voorzien van fullcolor hr bedrukt textieldoek. De presentatiewand is makkelijk en snel op te zetten en in te klappen. Het textieldoek wordt bevestigd met klittenband dat keer op keer opnieuw te gebruiken is. Het doek wordt uit 1 stuk geproduceerd. Hierdoor zijn er geen hinderlijke banen zichtbaar zoals bij andere pop up systemen. Het hr bedrukte textieldoek is keer op keer wasbaar en strijkbaar op 30 graden en het meest kreukvrije textieldoek dat er in de markt verkrijgbaar is. De pop up display is in 2 verschillende afmetingen verkrijgbaar en wordt geleverd incl. 2 halogeen spots en handige transportkoffer. Jack Bastiaansen helpt u graag met uw vragen over deze pop up display.

donderdag 24 juli 2014

BEDRUKTE BEACHVLAGGEN I.P.V. ROLL UP BANNERS

Nu het weer zomer is, zijn er steeds meer bedrijven en non profit instellingen geïnteresseerd om bedrukte roll up banners van Reclameklik buiten neer te zetten. Hierbij speelt de wind vaak voor een belemmerende factor. Vandaar heeft reclameklik bedrukte beachvlaggen ontwikkeld waardoor uw bedrijf of non profitinstelling extra Exposure ontvangt. De Bedrukte beachvlaggen zijn gemaakt van een sterke windbestendige stof en voorzien van een hr bedrukte fullcolor print. Door de stabiele voet gevuld met zand of water kunt u de bedrukte beachvlaggen op elke gewenste lokatie positioneren. Met grondpin zijn de bedrukte beachvlaggen ook rechtstreeks in de grond te plaatsen. Er zijn maar liefst 3 verschillende maten mogelijk waardoor u altijd verzekerd bent van een beachvlag op maat van uw evenement. Bijna elk design is realiseerbaar waarbij wij u desgewenst in contact brengen met een ervaren ontwerpburo. Informeer vrijblijvend bij Reclameklik voor de mogelijkheden. 



woensdag 23 juli 2014

BEURSWANDEN EN PRESENTATIEWANDEN

Na gedegen onderzoek door Reclameklik blijkt dat bedrijven en non profit organisaties behoefte hebben aan opvallende beurs en showroom presentaties voor een klein budget. Vanaf nu kan dat ook o.a. met een enorme presentiewand van 200 cm x 300 cm die gemakkelijk is op te zetten en eenvoudig te vervoeren, kijk maar eens! Maar er is meer mogelijk qua beurswanden en presentatiewanden. Denk b.v. aan uw showroominrichting, winkelinrichting en beursreclame. Reclameklik is de reclamespecialist voor uw groei met o.a. textieldoekframes, akoestische textielwanden en bedrukte textielschilderijen. Uw vragen voor groei van uw reclame zijn altijd welkom. Uw vraag is onze uitdaging! Informate of vrijblijvende offerte, daar staan wij klaar voor!


zondag 29 juni 2014

VOORDELIGE BEURSWAND: TEXTIELDOEKFRAMES

Waarschijnlijk bent u veel geld kwijt aan beurswanden, standbouw en showroominrichting, klinkt dat voor u herkenbaar? www.textieldoekframes brengt hier defintief verandering in door voordelige reclame wanden voor uw beurs, presentatiewanden voor in uw kantoor en bedrukte textielwanden voor in huis aan te bieden.

www.textieldoekframes bied hoogwaardige bedrukte wanden aan voor uw beurs, bedrukte wanden voor in uw huis, presentatiewanden voor in uw kantoor en uw showroom. Wij printen grotere afbeeldingen op textiel t/m wel 250 cm breedte x 30 meter lengte. Elke afmeting is mogelijk voor uw bedrukte wand. Jack Bastiaansen van www.textieldoekframes en www.reclameklik.nl staat altijd voor u klaar voor uw offerte of informatie op uw maat!

maandag 26 mei 2014

OUTDOOR BANNER VOOR UW RECLAME

Outdoor banners met hr fullcolor print van Reclameklik zijn een innovatieve reclamedrager om uw bedrijf of non profit instelling opvallend onder de aandacht van uw doelgroep te krijgen. De voet van de outdoor reclame banner kan eenvoudig met water of zand worden gevuld waardoor u, uw outdoor reclamedrager stabiel buiten kunt plaatsen. Reclameklik werkt voor de productie van de outdoor banners met printers volgens de laatste stand der techniek. De bedrukte outdoor banners gaan jarenlang mee en zijn kleurecht met speciale uv coating om verkleuring door zonlicht tegen te gaan. Reclameklik denkt graag met u mee over fullcolor bedrukte innovatieve reclame. Naast bedrukte outdoorbanners leveren wij ook bedrukte rollup banner, bedrukte tafelkleden, bedrukte vloerbedekking en diverse andere innovatieve bedrukte reclamedragers. Informeeer vrijblijvend bij Reclameklik voor uw offerte of informatieaanvraag.

zaterdag 3 mei 2014

ROLL UP BANNER MET DRAAIEND BEELD

Roll up banners met ronddraaiend beeld van Reclameklik geven uw bedrijf of non profit organisatie extra aandacht. Denk qua toepassingen aan o.a. uw ontvangsthal, beurs, showroom of congres. Het roll up systeem is opgebouwd uit een aluminium frame, telescopische stangen en een aaneengesloten bedrukt hoogwaardig textiel. Het ronddraaiende roll up banner systeem is voorzien van een sterke motor die het textiel continue ronddraait. Uit onderzoek is gebleken dat ronddraaiende roll up banners bewerkstelligen dat uw doelgroep bewust blijft stilstaan bij uw presentatie. U kunt zich voorstellen dat dit op b.v. op een beurs zeker welkom is. Omdat het hoogwaardige bedrukt textiel van de roll up banners contine ronddraait is gekozen voor een extra stevige kwaliteit textiel. Jack Bastiaansen van Reclameklik informeert u graag over de mogelijkheden met ronddraaiende roll up banners maar ook over vele andere innovatieve reclamevormen.

dinsdag 11 maart 2014

ROLL UP BANNERS & KLIKLIJSTEN ACTIE SET

Roll up banners en kliklijsten met hr fullcolor bedrukte posters zijn een opvallend en goedkoop middel om uw bedrijf of non profit organisatie nog beter voor uw doelgroep zichtbaar te maken. Reclameklik is er voor u in geslaagd om een voordelige actie set samen te stellen. Het betreft 2 roll up banners & 2 kliklijsten incl hr bedrukte posters. De voor u interessante prijs is mogelijk gemaakt door onze volume contracten. Dit voordeel geven wij 1 op 1 aan u door. Belangrijk voor u om te weten is dat onze roll up banners & kliklijsten samnegesteld zijn uit kwalitatief hoogwaardige materialen. De bedrukte posters voor in de klikframes en het bedrukte bannermateriaal voor in de roll up banners zijn op hoge reslutie geprint op hoogwaardig materiaal. Wij hechten waarde aan kwaliteit. Klik hier voor vrijblijvende informatie of offerte.

vrijdag 14 februari 2014

ROLL UP BANNER 200 CM X 300 CM!

Vaak ontvangen wij de vraag waarom roll up banners met uw bedrukte fullcolor print altijd zo smal zijn. Voor Reclameklik reden om wederom te innoveren. Zo is de Roll up Banner Elephant ontstaan. Deze Roll up Banner heeft een afmeting van maar liefst 200 cm x 300 cm en is voorzien van een hoogwaardig in hr fullcolor bedrukt doek. Het systeem is eenvoudig op te zetten en handig mee te nemen in de bijgeleverde gratis tas. Indien u geen ontwerp heeft brengen wij u rechtstreeks in contact met een ervaren ontwerpburo. Reclameklik staat er om bekend om regelmatig nieuwe reclame innovaties te ontwikkelen. Hierdoor bent u verzekerd van opvallende reclameproducten voor uw exposure. Uw groei met fullcolor bedrukte reclame van Reclameklik is onze passie. Informeer vrijblijvend voor uw mogelijkkheden, kost u niets en geeft u sprankelend inzicht!

donderdag 30 januari 2014

ACTIEPRIJS ROLL UP BANNERS

Vanaf nu is het mogelijk om topkwaliteit roldisplays voor de scherpste marktprijs met gegarandeerd kleurecht fullcolor printresultaat te bestellen. Onze rollupbanners gaan jarenlang mee en hebben de scherpste prijs kwaliteitsverhouding binnen de markt. Dit is mogelijk gemaakt door onze volumecontracten en efficiënte werkwijze. Regelmatig lanceren wij nieuwe reclameproducten voor uw promotie zoals deze innovatieve ronddraaiende rollup banners. Reclameklik is de reclamespecialist met fullcolor bedrukte reclame, bedrukt textiel, bedrukte tafelzeilen, bedrukte tafelkleden, textielframes, vloerlopers met uw logo, raamfolie en nog veel meer. Wij staan altijd voor u klaar om mee te denken voor uw uitstraling en groei. Contact ons vrijblijvend en daag ons uit.

zaterdag 4 januari 2014

DUURZAME ROLL UP BANNER, SCHERP GEPRIJSD

Deze roll up banner gaat jarenlang mee en de HR bedrukte fullcolor prints zijn keer op keer verwisselbaar waardoor u bespaart op uw reclamebudget. Het systeem wordt geleverd incl handige opbergtas. De aluminium standaard is eenvoudig op te bergen in de cassette. Reclameklik denkt ook met u mee over uw campagne en het ontwerp van het beeldmateriaal. Reclameklik bedrukt de roll up banners op hoge resolutie waardoor u verzekerd bent van een duurzaam jarenlang kleurecht resultaat.

Informeer vrijblijvend voor uw voordeel.Tip: gezien onze volumes zijn de prijzen extra interessant.